PanonIT DOO

Image Alignment 300x200

Opis

Kurseviporgramiranja.com je platforma namenjena neformalnom obrazovanju kroz online video kurseve iz IT oblasti. Ova platforma Vam omogućava da od kuće naučite sve što je potrebno da postanete IT stručnjak i postanete deo najtraženije i najprofitabilnije zajednice.

Dugi niz godina uspešno se bavimo obukom kandidata za rad u IT sektoru. Okupili smo profesore sa tehničkih fakulteta, iskusne IT inženjere iz regionai zajednički pažljivoosmislili program kurseva tako da u potpunosti odgovara na trenutne trendove i potrebe tržišta.To znači da se na ovoj platformi nalaze kursevi koje su kreirali inženjeri sa praktičnim inženjerskim, ali i pedagoškim iskustvom. Primenom posebno razvijene metodologije pomažemo pojedincima iz različitih branši da postanu pravi IT stručnjaci.

Počeli smo od IT obuka kroz rad sada već nadaleko poznate akademijeprogramiranja u Novom Sadu - SmartInIT Code Academy - www.smartinit.net, a onda smo nastavili da se razvijamo izvan granica Srbije obučavajući brojne talentovane pojedince da postanu vrsni programeri i QA testeri. Ponosni smo na to što su mnogi od njih posle našihobuka vrlo lako nalazili poslove.

Zahvaljujući kurseviporgramiranja.com – online platformi ne morate da razmišljate koliko vremena Vam treba da stignete do mesta gde se kursevi održavaju jer je to mesto gde god Vi to poželite. U parku, kod kuće, u kafiću, na plaži... Vi birate gde i kada ćete učiti i raspoređujete lekcije onako kako Vi to želite. Sve što Vam treba je internet i želja za napredovanjem

Kontakt

Lokacija


Laze Nančića 7,
Novi Sad, 21000
00 - 24 021422022 https://www.kurseviprogramiranja.com/